Olika varianter av bingobonus

Välkomstbonus är den bonus som riktar sig till nya spelare. Den bonusen kan du endast få en gång per bingorum. Den får du den allra första gången du registrerar dig som ny spelare på en bingosajt och därefter är den förbrukad. Däremot kan du få välkomstbonus på flera olika bingorum, det är bara att du registrerar dig som ny spelare på flera olika bingosajter. Bonusen är inte jättehög, det brukar ofta röra sig om 30-50 kronor som du får spela bingo gratis för. Det som är bra med välkomstbonusen är dock att du inte själv behöver sätta in några pengar, så välkomstbonusen är ett mycket bra sätt att prova på onlinebingo och spela bingo gratis utan att själv behöva offra något. Det är också bra att utnyttja välkomstbonusen ifall du vill prova på flera olika bingorum innan du väljer det bingorum där du ska fortsätta spela och sätta in pengar. Har du tur så vinner du pengar utan att själv satsa en enda krona.

 
InsättningsbonusInsättningsbonus ges till de nya spelarna som ska sätta in pengar för första gången på bingorummet. Precis som välkomstbonusen så kan du alltså bara få insättningsbonusen en enda gång och det är vid den första insättningen du gör någonsin på det aktuella bingorummet. Men självklart kan du få en insättningsbonus från varje bingorum som du sätter in pengar på. Denna bonus brukar vara procentuell, vilket innebär att du exempelvis får 100 % i bonus. Om du då sätter in 100 kronor av dina egna pengar så har du tillsammans med bonusen totalt 200 kronor på ditt spelkonto.
 
Påfyllningsbonus är en av de bonusar som riktar sig till befintliga spelare på ett bingorum. Denna bonus får man när man sätter in pengar till spelkontot, men man får inte bonusen varje gång man fyller på spelkontot utan det kan vara en gång i månaden eller vid speciella kampanjer. Denna bonus flaggas det ofta om i bingorummets nyhetsbrev och det brukar vara att man ska fylla på pengar till spelkontot mellan vissa datum för att man ska kunna få påfyllningsbonusen.